24

24


My Wishes for 2009

It’s a new year. It’s 2009 now. It’s 10 more years than 1999. Man, I still remember exactly some important moments of my life back in 1999. Time really has its own way of leaving us.

I don’t want to look back too much. Now I have to prepare myself for the new year. I want to start with my wish for 2009. Hope it’s not too demanding. Here they are :

1. I want to have 5 blogs

I’ve been experimenting many things with this blog. From PR and alexa ranking observations, several kinds of making money online activities, being an advertiser, etc. I need some fresh challenge to keep my mind working. A new blog/site will be perfect for that :mrgreen:

2. I want to see Liverpool win the treble

Yup, no doubt about that :) I want to see them lifting three thropies this year. Premiership, Champions League, and FA Cup. That’s in priority order. So the most important thing is the premiership title. It’s been 18 years without it. During that time all scousers around the world (I definitely claim myself as foreign scouser :mrgreen: ) have been forced to watch Man Utd, Arsenal, and Chelsea won the title. Now the time is ours.

3. I want to watch Liverpool play in stadium

Actually this has been my long long wish :mrgreen: Too bad I’ve never had enough money to go to Anfield to watch them play. But I heard that they might come to Malaysia this year to have a kind of Asian tour. I never went to Malaysia before. If I had the money I think I’ll be interested to go.

4. I want my country to survive this global crisis by our own strength and independency.

Monetary crisis back in 1998 proved one thing to us, middle-low class business could succesfully survive heavy economy crisis. I hope it will be proven again this time. So the government will give more and more protection and supporting financial policy to them.

5. I want to have a new-bright-young-down to earth President

Do I ask too much? :mrgreen:

6. I want to live in my own house.

Well, it’s been more than 2 years since I paid the 1st installment of my house. The developer said it’ll be finished this year. It’s not a big house actually. It only has 2 rooms. I just want to have a feeling about living in my own house. If I got bored then I’ll sell it :mrgreen:

7. I wish all my wishes above came true

It’s my last wish and the most important one :mrgreen:

Now how about you? Do you have your own wishes? Hopefully it’s not contradicted with mine especially about Liverpool thing :mrgreen:

Incoming search terms for the article:


25 Comments Add Yours ↓

  1. 1

    resolusi 2009 ya….

    kalo pindahan rumah..harus syukuran..makan-2 :)

    kyk PBB aja jek pake resolusi sgala :) Huehehehe yg terakhir no komen dah :mrgreen:

  2. 2

    I wish all your wishes will come true.. happy new year!

    hehe thx jek. Happy new year to u too :)

  3. 3

    Mudah2an terkabul Gis :)

    huehehe thx pren :)

  4. 4

    aminn…
    rumahnya nampak besar :)

    itu efek perspektif kyknya :mrgreen:

  5. 5

    Lha, punya rumah sendiri koq kosong nggak ada nyonya rumahnya???? cari dong sekalian ditahun 2009!

    huehehe yg itu nanti dirahasiain pren :mrgreen:

  6. C.Ronaldo #
    6

    Gua berdoain semoga semua keinginan elu terkabul. Kecuali yg no 2.

    Aaamiin….!

    huehehe bukannya semua ga terkabul kecuali yg no 2 men :mrgreen:

  7. 7

    keren rumahnya… :) .. Sumpe!!

    he2

    Met tahun baru mas !!! Sukses!!!

    hehe bisa aja lo :) ok pren, thx :)

  8. 8

    semoga semua keinginan elo terkabulkan jek…

    ok jek thx :) Smoga begitu juga buat elo.

  9. 9

    ulan [mengucapkan] selamat menempuh tahun baru, minal aidin wal faidzin

    makasi Ulan. MInal aidin wal faidzin juga buat Ulan :)

  10. 10

    semoga semua harapan dan cita2 bisa tercapai, amiinn

    amin. Thx buat doanya bro Ascura :)

  11. 11

    mengamini smua resolusinya..
    amin…^_^

    *kl liat liverpool aq ikut yakk..
    he3

    makasih uda diaminin :mrgreen: wah fansnya LFC juga ya :)

  12. 12

    brharap d ajak ikut liat liverpool k england :mrgreen:

    hehe nonton di anfield kyknya msh cuman jd impian nih :mrgreen:

  13. 13

    cita – cita yang bagus…sukses ya..
    wah ada pop up nya :D

    yg bagus yg mana nih, yg no 2 ya :mrgreen: hehhe iya lg eksperimen

  14. 14

    salam bro tigis
    your number 5 wish is really an eye opener
    we do need a new-bright-young-down to earth person
    for each and every nation in this world…

    peace on earth man…

    ps. really admire the architecture of ur new house.
    really like the contemporary looks

    hello salam to you too bro Rawcanvas. Hehe yes I agree, but actually I’m not sure if it can be coming true :mrgreen: Actually it’s not that good bro, just an average and decent house :mrgreen: Peace to you too bro!

  15. 15

    happy new year friend

    happy new year to you too pren Aziz :)

  16. 16

    banyak banget lu mintaknya :D tapi gpplah. kata aa gym, minta satu ama minta 10 sama aja. so, mendingan minta 10 :P

    itu perumahan dimana ? kenapa gak dipotong aja installmentnya, trus lu terusin sendiri ?! gue lg demen ngedesign rumah neh..sini gue hias hwhahhaha eh itu tanah timbunan ya ? keliatannya gak padat tuh.

    kalo bosen, jual ke gue ya. manis tuh bentuknya. and punya potential.

    wuah ga nyangka, ternyata gitu2x penyimak A’a Gym yg tekun juga :mrgreen: Hehe kamsudnya cicilan pertama, apa sih bhs inggrisnya. Gue males nyari2x jadi asal sebut aja :mrgreen: Iya itu timbunan tanah. Emang rada ga padet. Kt supervisornya fondasinya pake ukuran besi yg lebih gede. Huehehe ok deh n’tar kalo uda bosen gue kontak ke elu. Eh tp rumah gue bukan yg di hook ya, yg di sebelahnyah :mrgreen:

  17. 17

    coy, yms-mu apa ? sapa tau mau nanyak tukang lagi kwkekkekekkk kidding

    huehehe sama ama imel yg gue pake buat entry komen di blog elo. Add ya :mrgreen:

  18. 18

    I support all your wishes except the Liverpool goes for treble. Sorry mate, as long Mr Benitez’s still in charge, you need one hell of LUCK to get that :p

    hehehe hope 2009 will be full of luck for The Reds then :mrgreen: Thx for your support anyway pren :D

  19. 19

    Happy new year Gis. Semoga semua resolusi loe buat taon depan tercapai, terutama no. 4, hehe.

    Gw suka deh design rumah-nya, nice & simple. Is it a cluster? Bagian atas-nya lucu jg kalo buat bikin kantor di rumah.

    Hello Sheilla, happy new year to you too :D Hehe yup wish #4 is very important to many people :) Hehe iya desainnya emang sederhana. Abis emang rumah tipe kecil juga. Total rumahnya ada 75-an, terdiri dari 3 type. Jadi cluster apa bukan yah :mrgreen: Bagian atas asik sih kalo dibikin tingkat. Sayang belon ada anggaran :mrgreen:

  20. Iryan #
    20

    Nggih, pindah kerja di Jakarta dan bukan wish-lu lagi ya. Dah betah banget di Batam nih kayaknya, hehe

    busjet dah, nongol jg ni org satu akhirnya di sini :) Kemana aja lu Yan :) Huehehe kalo pindah ke jkt buat kerja males gue Yan. Pengennya ga pake kata kerja :mrgreen:

  21. 21

    Wow! Is that really your house? awesome! :D
    My wishes?
    Finish my study
    Get back to Indonesia
    Start my own business
    have my own domain
    Traveling more
    get married? hahahaahah

    hehe all are full of joy and pleasure. Especially the last one :mrgreen:

  22. 22

    Semoga harapan2nya terwujud, mas..

    btw..

    Nice House ! :D

    amien. Makasi doanya Putri :D huehehe it’s a decent one :mrgreen:

  23. 23

    wadahh.. no wishing for legal-room-mate kah tawun inih?? :D

    hehe tunggu aja undangannya :mrgreen:

  24. NikeN #
    24

    Bro calon kakak ipar gw gak masuk harapan di tahun 2009 nich??? Btw bentuk rumahnya mirip perumahan di Bekasi dech, tp harganya ngejubileh……………

    wah yg itu diem2xan aja deh n’tar :mrgreen: Hehe n’tar kalo uda jadi mampir ya sis :)

  25. santriono #
    25

    kaya’nya masih kurang tuh wishesnya, ttg zilog.
    he..he..he…

    wah yg itu no komen deh pren :mrgreen:



Your Comment